top of page

Štvrtý ročník komentárov Štefana Kassaya – Dnes píše v Hospodárskych novinách

Pezinok 30.1.2018. Avizovaná publikácia Dnes píše bola 30. januára oficiálne vydaná vydavateľstvom Váry, s.r.o. Pre informáciu čitateľom uvádzame názvy jednotlivých komentárov.

In vino veritas * Čas je pre človeka tá najdrahšia komodita * Export prináša úžitok štátu aj podnikom * Peniaze a vzťahy * Pokrok aj zásluhou kanibalov * Od pochmúrnych mrakov po belavú oblohu * Podnikateľ a štát – hľadanie postupov * Život a práca sú od seba závislé aj dnes * Životom vymeraná prekážková dráha * Kto do teba kameňom, ty do neho chlebom * Repetitórium vlastného života je nemožné * Nie informačný balast, ale činy zvýšia dôveru * Sľuby sa majú plniť * Verejné slovo si žiada kultúru myslenia * Maratón so šprintérskymi výkonmi * Utópia ani nie tak vzdialená * Čo od koho možno očakávať? * Keď sa život nadobro obráti * Etika a morálka ako konfrontácia dobra a zla * O budúcnosti nestačí snívať * Podnikateľské vzdelávanie podnikaním * Nové technológie si vyžadujú kreativitu * Svet je plný túžob i sklamaní * Z roku do roku s novými predsavzatiami * Komentár je veľmi obľúbený útvar * Slová lichotníkov s maskou dobráka.


Vydanie publikácie poskytuje prehľad o témach týkajúcich sa pozitívnych hodnôt človeka a môžu potešiť čitateľa, ktorý nemal príležitosť systematicky sledovať jednotlivé komentáre v čase ich vydania.



bottom of page