top of page

Zlatý šestnásty ročník Dňa IDC

V sobotu, 28. mája 2016, sa zaplnil areál motorestu vo Vlčkovciach zamestnancami spoločnosti I.D.C. Holding, a.s. a ich rodinnými príslušníkmi.

Už po 16 raz pozval najväčší výrobca cukroviniek a pečiva v strednej Európe svojich zamestnancov a ich rodiny stráviť príjemný deň plný dobrej nálady, smiechu a cirkusových vystúpení.

Na jednom mieste sa tak mali možnosť stretnúť zamestnanci zo všetkých štyroch prevádzkarní, ktoré do holdingu patria. Najväčšie zastúpenie mali zamestnanci z Pečivární Sereď, nasledovali trnavskí „Figaráci“, kolegovia z Cífera a tento rok sme po prvýkrát privítali aj kolegov z Ilavy.

Profesionálna akrobatická show skupiny Vertigo, kúzelnícke vystúpenia, či exhibícia majstra sveta v cyklotriale – Jána Kočiša boli hlavnými lákadlami tejto akcie.

Najmladší návštevníci sa zabávali na nafukovacích šmykľavkách, v detskom kútiku, vyskúšali maľovanie na tvár, či potrápili hlávky v miniškole angličtiny, dámy si vyskúšali profesionálne líčenie v kútiku krásy a predovšetkým pánov zaujala prehliadka starých vozidiel – veteránov.

Podujatie, na ktorom sa stretli zamestnanci zo všetkých štyroch prevádzkarní bolo vynikajúcou príležitosťou poďakovať sa Ing. Darine Pápayovej, riaditeľke divízie ľudských zdrojov a hlavnej organizátorke celej akcie, za vynikajúce pracovné výsledky v oblasti vzdelávania, odborného rastu a starostlivosť o zamestnancov. Predseda Dozornej rady I.D.C. Holding, a.s. profesor Štefan Kassay a generálny riaditeľ holdingu, Ing. Pavol Kovačič ju pri tejto príležitosti ocenili pred všetkými zamestnancami odovzdaním Zlatej medaile IDC.

Pravé poludnie bolo ovenčené ďalšou významnou udalosťou. Slávnostné „Happy birthday“ zaznelo pre akcionára a predsedu dozornej rady Štefana Kassaya, ktorý sa tento rok dožíva významného životného jubilea 75 rokov. Kytica kvetov a veľká torta oslávenca potešila o to viac, že bola pre neho prekvapením. „Dovoľte, aby som aspoň symbolicky venoval túto tortu všetkým zamestnancom, ktorí v tejto fabrike pracujú a robia si svoju robotu dobre a zodpovedne. Bez nich by táto fabrika nebola ničím a ja by som tu nestál a nemohol sa deliť o radosť spolu s vami,“ povedal dojatý oslávenec.

Primátor mesta Sereď, Ing. Martin Tomčányi, ktorý bol tiež medzi blahoželajúcimi vyhlásil, že je pre neho cťou, mať v Seredi prosperujúcu a stabilnú spoločnosť, ktorá dáva prácu stovkám ľudí priamo zo Serede ale aj z okolia a ktorej výrobky sú známe ďaleko za hranicami našej krajiny.

Tak ako aj po minulé roky, odišli z podujatia aj desiati šťastlivci s atraktívnymi cenami, ktoré získali v tombole.

Neoddeliteľnou súčasťou Dňa IDC bola už tradične súťaž vo varení gulášu. Najlepší guláš tento rok navaril tím kolegov z trnavského Figara. Víťazom srdečne blahoželáme! Ceny si však odniesli všetky zúčastnené súťažné tímy.

Veľká vďaka patrí aj organizátorom celej akcie, bez ktorých úsilia by sa šestnásty ročník tejto populárnej udalosti neuskutočnil.

bottom of page