top of page

I.D.C. Holding, a.s. patrí podľa SOPK k najetickejším firmám v podnikaní

Spoločnosť I.D.C. Holding, a.s. zaznamenala ďalší úspech. Slovenská obchodná a priemyselná komora jej udelila „Čestné uznanie za uplatňovanie etických princípov v podnikaní za rok 2015“. Toto ocenenie každoročne už po 14 rokov udeľuje odborná komisia SOPK spoločnostiam, ktoré dodržiavajú princípy etiky v podnikaní a férový prístup k svojim zákazníkom a obchodným partnerom.

Čestné uznanie si dňa 19.4.2016 počas slávnostného valného zhromaždenia z rúk predsedu SOPK Petra Mihóka osobne prevzal predseda Dozornej rady I.D.C. Holding, a.s. prof. Štefan Kassay. Ocenenia si prevzali aj predstavitelia ďalších 18-tich slovenských firiem, pričom Veľkú cenu SOPK si odniesli firmy Agro CS Slovakia, a.s. Lučenec a Slovenský plynárenský priemysel, a.s.

Podľa slov Štefana Kassaya „to, že naša spoločnosť získala ocenenie za etiku v podnikaní, vnímam ako prejav úcty voči práci všetkých našich zamestnancov. Zároveň je pre nás záväzkom a výzvou do ďalších období poskytovať kvalitné a cenovo prijateľné výrobky s rešpektovaním etických princípov na poli nekompromisného podnikateľského prostredia.“

"Etika v podnikaní patrí dnes všade vo vyspelom svete medzi hlavné marketingové nástroje medzinárodne uznávaných firiem, preto je o tento typ ceny veľký záujem. V tomto ročníku sme konečne zaznamenali veľký záujem od slovenských firiem, ktoré si začínajú ocenenie za etiku ceniť," zdôraznil predseda SOPK Peter Mihók.

Na slávnostnom udeľovaní cien sa zúčastnili aj minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák, minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter, štátny tajomník Ministerstva hospodárstva Rastislav Chovanec, guvernér NBS Jozef Makúch a ďalší významní predstavitelia.

bottom of page