Festival inovácii - Inofest 2020 Vráble

Vráble 16.9.2020. Krehké firmy kríza paralyzuje a žiadajú o pomoc, inovátorov kríza povzbudzuje a pomáhajú si sami. Inofest je stretnutie inovátorov, ktorých prekážky posilňujú a v krízach nachádzajú príležitosti. Festival umožňuje stretnutie inovatívnych firiem zo Slovenska a Českej republiky, diskusiu zaujímavých ludí, expozície z rôznych oblastí podnikania a pútavé workshopy s novými technológiami. V prvý deň Inofestu to v areáloch podniku ŠVEC GROUP vo Vrábloch žilo novinkami, revolučnými nápadmi a jedinečnými stretnutiami s ľudmi, ktorí sa vedia podeliť o svoje riešenia so širokou verejnosťou a neboja sa inovovať.

Počas dvoch dní festivalu inovácií sa predstaví tridsaťtri výnimočných a inovatívnych podnikov. Podniky ako eMobilita (Kinazo, Dynamikum Grizzly JER / RH Bike BikeDoo), MTS Krivá, EMST, Ipesoft, Anasoft, B2A, t-mech, T-Industry, Bizzcom, Lumaco, Notus, GreMi KLIMA, G&G filtration, New Aroma, Bimeco, Agrokruh, HEMP CLUSTER, Breco, BlueBoson, ŠVEC GROUP, Tripal, i-industry, Gevorkyan, EkoSet, Aeromonitor, emter, Kroslak, IPA, Kamenárstvo Klieštik, Dobrý Pastier, OMS Intelligent Solutions, I.D.C. Holding, a.s. a MediaTech zastrešil areál ŠVEC GROUP, ktorý patrí medzi významné podniky a nepretržite inovuje svoje prevádzky.

O workshopy bol veľký záujem, priestranná výrobná hala ponúkla svoj priestor, kde boli dodržané protipandemické opatrenia

Prvý deň festivalu otvoril prof. Ján Košturiak, kouč v oblasti inovácií, strategického manažmentu, organizácie podniku a strategického manažmentu.

Profesor Štefan Kassay a profesor Ján Košturiak počas diskusie o tom, ako dokáže podnik prekonať výzvy koronakrízy

O prehliadku výrobných priestorov podniku ŠVEC GROUP hostia prejavili veľký záujem

Atmosféru Inofestu dokumentujú nasledujúce fotografie:

Tím multimediálneho portálu www.kassay.eu čitateľom pripravuje rozhovory profesora Štefana Kassaya s inovátormi, ktorí svoje projekty predstavili počas prvého dňa Inofestu. Rozhovor profesora Štefana Kasaya so štátnym tajomníkom Ministerstva financií Ing. Ľubošom Jančíkom, PhD. aj na tému inovácií pripravujeme do vysielania.

    0